Polityka prywatności

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI I PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH

  1. Niniejsza Polityka Prywatności odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do Grupa ABP Sp. z o.o.
  2. Wszelkie informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych i ich ochrony zawarte są w Polityce Prywatności, stanowiącej załącznik do Regulaminu. Z klauzulą informacyjną Klient może się zapoznać przy rejestracji w Sklepie DiveFactory24.pl lub w Polityce Prywatności.
  3. Administratorem danych osobowych jest Firma Grupa ABP Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy al. 29 Listopada 165, 31-236 Kraków, NIP: 9452184931, REGON: 361780573, wpisaną do Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, Wydział XI Gospodarczy KRS pod numerem 0000563154, prowadząca Sklep DiveFactory24.pl.
  4. Dane osobowe są przetwarzane przez Administratora zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych, w tym w szczególności Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE („RODO”). Zgodnie z obowiązującym prawem o ochronie danych, osoby, których dane są przetwarzane  uprawnieni są do wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego (tj. do Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych lub organu będącego jego następcą). 
  5. Dane osobowe Klientów przetwarzane są przez Administratora w celu: realizacji umowy o świadczenie usług DiveFactory24.pl oraz umów sprzedaży na odległość określonych Regulaminem Sklepu DiveFactory24.pl (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO); wypełnienia obowiązku prawnego Administratora (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c i ust. 3 RODO); marketingu produktów lub usług własnych, (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO); dochodzenia lub zabezpieczenia roszczeń (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO).
  6. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże konsekwencją niepodania danych osobowych będzie niemożność realizacji umowy o świadczenie usług oraz umów sprzedaży na odległość określonych Regulaminem Sklepu DiveFactory24.pl. Do uzyskania dostępu do usług Sklepu DiveFactory24.pl niezbędne jest założenie Konta poprzez podanie adresu e-mail, imienia, nazwiska, numeru telefonu komórkowego, adresu kontaktowego, adresu do przesyłek.
  7. Administrator zapewnia Klientom prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych na podstawie uzasadnionego interesu Administratora lub wobec przetwarzania w celu marketingu bezpośredniego.
  8. Administrator może odmówić usunięcia danych osobowych, jeżeli dalsze przetwarzanie tych danych przez Administratora jest dopuszczalne na podstawie przepisów prawa.
  9. Dane osobowe przetwarzane na potrzeby marketingu produktów lub usług własnych na podstawie uzasadnionego interesu prawnego, będą przetwarzane do czasu zgłoszenia sprzeciwu przez osobę, której dane dotyczą.
  10. Dane osobowe Klientów mogą być przekazywane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Klientów mogą być także przekazywane wskazanym przez Administratora podmiotom trzecim w związku z realizowanymi usługami na rzecz Klientów w ramach Sklepu DiveFactory24.pl, to jest Przewoźnikom, operatorowi płatności on-line.
  11. Dane osobowe Użytkowników nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
  12. Dane osobowe Użytkowników są chronione przez Operatora przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji, poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń organizacyjnych, a także zabezpieczeń o charakterze technicznym i programistycznym, w szczególności systemów szyfrowania danych.
  13. Powierzenie przetwarzania danych zostaje zawarte na czas obowiązywania umowy o świadczenie usług określonych Regulaminem Sklepu DiveFactory24.pl.
  14. Administrator stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Klientów i innych użytkowników Internetu odwiedzających Sklep DiveFactory24.pl, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez użytkowników Internetu ze Sklepu DiveFactory24.pl. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystanie ze Sklepu DiveFactory24.pl, może jednak spowodować pewne utrudnienia.
Lubisz promocje? My również :)
Automat oddechowy Mares drugi stopień DR XR
Automat oddechowy Mares drugi stopień DR XR

994,50 zł

Cena regularna: 1 170,00 zł

Najniższa cena: 1 049,75 zł
szt.
Scubapro Kołowrotek Mini Reel 15 m
Scubapro Kołowrotek Mini Reel 15 m

157,50 zł

Cena regularna: 175,00 zł

Najniższa cena: 157,50 zł
szt.
Automat oddechowy Mares drugi stopień HR XR
Automat oddechowy Mares drugi stopień HR XR

809,20 zł

Cena regularna: 952,00 zł

Najniższa cena: 845,75 zł
szt.
Scubapro Everdry 4.0
Scubapro Everdry 4.0

4 914,00 zł

Cena regularna: 5 460,00 zł

Najniższa cena: 5 175,00 zł
Boja Scubapro Deco Standard 130 cm
Boja Scubapro Deco Standard 130 cm

108,00 zł

Cena regularna: 120,00 zł

Najniższa cena: 111,60 zł
szt.
Jacket Scubapro X-Black
Jacket Scubapro X-Black

3 231,00 zł

Cena regularna: 3 590,00 zł

Najniższa cena: 3 532,50 zł
Spodnie Mares Apnea Instinct Open Cell 5 mm męskie
Spodnie Mares Apnea Instinct Open Cell 5 mm męskie

572,90 zł

Cena regularna: 674,00 zł

Najniższa cena: 565,25 zł
Buty Scubapro DELTA 6,5 mm
Buty Scubapro DELTA 6,5 mm

319,50 zł

Cena regularna: 355,00 zł

Najniższa cena: 323,10 zł
Płetwy Scubapro Dolphin
Płetwy Scubapro Dolphin

180,00 zł

Cena regularna: 200,00 zł

Najniższa cena: 200,00 zł
Apeks XTX40 Octopus
Apeks XTX40 Octopus

1 209,60 zł

Cena regularna: 1 440,00 zł

Najniższa cena: 1 440,00 zł
szt.
Fajka Mares Dual
Fajka Mares Dual

110,50 zł

Cena regularna: 130,00 zł

Najniższa cena: 97,75 zł
Automat oddechowy Scubapro MK19 D420
Automat oddechowy Scubapro MK19 D420

3 078,00 zł

Cena regularna: 3 420,00 zł

Najniższa cena: 3 357,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl