Automaty

Komputery

ABC

Skafandry mokre

Skafandry suche

Skrzydła

Jacket

Akcesoria

Latarki

Kaptury

Torby

Afterdive

Darmowa dostawa

Polityka prywatności

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI I PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH

  1. Niniejsza Polityka Prywatności odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do Grupa ABP Sp. z o.o.
  2. Wszelkie informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych i ich ochrony zawarte są w Polityce Prywatności, stanowiącej załącznik do Regulaminu. Z klauzulą informacyjną Klient może się zapoznać przy rejestracji w Sklepie DiveFactory24.pl lub w Polityce Prywatności.
  3. Administratorem danych osobowych jest Firma Grupa ABP Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy al. 29 Listopada 165, 31-236 Kraków, NIP: 9452184931, REGON: 361780573, wpisaną do Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, Wydział XI Gospodarczy KRS pod numerem 0000563154, prowadząca Sklep DiveFactory24.pl.
  4. Dane osobowe są przetwarzane przez Administratora zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych, w tym w szczególności Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE („RODO”). Zgodnie z obowiązującym prawem o ochronie danych, osoby, których dane są przetwarzane  uprawnieni są do wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego (tj. do Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych lub organu będącego jego następcą). 
  5. Dane osobowe Klientów przetwarzane są przez Administratora w celu: realizacji umowy o świadczenie usług DiveFactory24.pl oraz umów sprzedaży na odległość określonych Regulaminem Sklepu DiveFactory24.pl (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO); wypełnienia obowiązku prawnego Administratora (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c i ust. 3 RODO); marketingu produktów lub usług własnych, (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO); dochodzenia lub zabezpieczenia roszczeń (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO).
  6. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże konsekwencją niepodania danych osobowych będzie niemożność realizacji umowy o świadczenie usług oraz umów sprzedaży na odległość określonych Regulaminem Sklepu DiveFactory24.pl. Do uzyskania dostępu do usług Sklepu DiveFactory24.pl niezbędne jest założenie Konta poprzez podanie adresu e-mail, imienia, nazwiska, numeru telefonu komórkowego, adresu kontaktowego, adresu do przesyłek.
  7. Administrator zapewnia Klientom prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych na podstawie uzasadnionego interesu Administratora lub wobec przetwarzania w celu marketingu bezpośredniego.
  8. Administrator może odmówić usunięcia danych osobowych, jeżeli dalsze przetwarzanie tych danych przez Administratora jest dopuszczalne na podstawie przepisów prawa.
  9. Dane osobowe przetwarzane na potrzeby marketingu produktów lub usług własnych na podstawie uzasadnionego interesu prawnego, będą przetwarzane do czasu zgłoszenia sprzeciwu przez osobę, której dane dotyczą.
  10. Dane osobowe Klientów mogą być przekazywane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Klientów mogą być także przekazywane wskazanym przez Administratora podmiotom trzecim w związku z realizowanymi usługami na rzecz Klientów w ramach Sklepu DiveFactory24.pl, to jest Przewoźnikom, operatorowi płatności on-line.
  11. Dane osobowe Użytkowników nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
  12. Dane osobowe Użytkowników są chronione przez Operatora przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji, poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń organizacyjnych, a także zabezpieczeń o charakterze technicznym i programistycznym, w szczególności systemów szyfrowania danych.
  13. Powierzenie przetwarzania danych zostaje zawarte na czas obowiązywania umowy o świadczenie usług określonych Regulaminem Sklepu DiveFactory24.pl.
  14. Administrator stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Klientów i innych użytkowników Internetu odwiedzających Sklep DiveFactory24.pl, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez użytkowników Internetu ze Sklepu DiveFactory24.pl. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystanie ze Sklepu DiveFactory24.pl, może jednak spowodować pewne utrudnienia.
Lubisz promocje? My również :)
Torba Scubapro Duffle
Torba Scubapro Duffle
245,00 zł 220,50 zł
szt.
Ratio iX3M Pro Easy
Ratio iX3M Pro Easy
3 000,00 zł 2 600,00 zł
szt.
Jacket Scubapro Hydros
Jacket Scubapro Hydros
3 150,00 zł 2 835,00 zł
Maska Scubapro Vibe 2 różne kolory
Maska Scubapro Vibe 2 różne kolory
215,00 zł 193,50 zł
Apeks MTX-R I i II Stopień
Apeks MTX-R I i II Stopień
2 560,00 zł 2 304,00 zł
szt.
Scubapro R095 Oktopus
Scubapro R095 Oktopus
560,00 zł 504,00 zł
szt.
Ratio iX3M GPS Reb
Ratio iX3M GPS Reb
5 160,00 zł 4 400,00 zł
szt.
Maska Tecline Frameless Super View
Maska Tecline Frameless Super View
230,00 zł 207,00 zł
szt.
Ratio iDive Easy Color
Ratio iDive Easy Color
2 580,00 zł 2 350,00 zł
Transmiter do Suunto EON STEEL/CORE
Transmiter do Suunto EON STEEL/CORE
1 382,00 zł 1 243,80 zł
szt.
Jacket Subgear Drake XL OUTLET
Jacket Subgear Drake XL OUTLET
1 350,00 zł 850,00 zł
szt.
Fajka Scubapro Spectra Dry - różne kolory
Fajka Scubapro Spectra Dry - różne kolory
180,00 zł 162,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl